dimarts, 7 de maig del 2013

Secret Garden: Illumination

 Hi ha cançons, composicions musicals que són capaces de portar-te a altres indrets, com aquest tema de Secret Garden, al que li podíem posar unes lletres per a reforçar la melodia:


I una altra vegada ho descobriràs. Als ulls de la teva ànima s’arraceraran tot tipus d’imatges giravoltant entorn els colors enlluernadors d’un estiu del que encara sents a la teva pell la calor i la frescor de l’aigua del mar. O pot ser només seran en canvi algunes sensacions efímeres i disperses les que et vindran com empeses per un novembre que ja no estarà al calendari. Al final tot se t’esmunyirà com un pensament que s’escapa pel cel en una trista espiral que es desfà per a esdevenir un desig.
                            
I desprès, el silenci, però no un silenci qualsevol: el que es percep quan s’acaba una melodia que s’intueix a la distància mentre els fulls caiguts a la tardor emprenen una nova vida amb el vent que se’ls endú, quan jo ja no escric més i la meva veu torna a la natura a la que pertany en forma de cert somni de bellesa en estat pur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada